top of page
whatsapp logo.png

Brazi

CULTIVĂM BRAZI PE O SUPRAFAȚĂ DE 210 HECTARE

PRODUCȚIE

Existența în zonă a celei mai mari plantații de brazi de Crăciun din România, ne-a încurajat să dezvoltăm acest potențial și să impunem standardele noastre pentru viitor. Caracteristicile zonei geografice, temperatura, precipitațiile, lipsa înghețului, precum și apropierea față de clienții noștri sunt factorii determinanți în alegerea noastră. Acestea fac posibilă livrarea rapidă de produse proaspete reducând impactul asupra mediului înconjurător.

Plantația noastră măsoară aproximativ 210 ha, fiind una dintre cele mai mari din România. Procesul de plantare este unul complex și necesită cunoștințe și tehnologie adecvată. Condițiile climatice din zona noastră permit plantarea atât primăvara, cât și toamna.  

Alegerea și pregătirea adecvată a parcelelor, a momentului plantării sunt factori la fel de importanți ca și calitatea răsadurilor.

Utilizăm răsaduri numai de la producători de renume din Germania, Danemarca, Franța, Belgia, Olanda și Austria.

Cultivăm mai multe specii de conifere, dar cele mai importante sunt: bradul Nordmanniana, molidul(Picea Abies) și molidul argintiu(Picea Pungens) 

Pe lângă brazii tăiați, producem și pomi la container(găleată) recoltați proaspăt din pepiniera noastră. 

Onestitatea și respectul reciproc sunt elementele cele mai importante în crearea unei colaborări de durată lungă cu clienții noștri.

whatsapp logo.png
bottom of page